"You can observe a lot just by watching."
Yogi Berra

"Reality, as always happens in children's hands, reveals once again its infinite potential for transformation."
Loris MalaguzziReggio Children

North American Reggio Emilia Alliance


Join us on:

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Calendarul evenimentelor luna februarie

Data Eveniment
04.02- 08.02 - “La gura sobei” – activitate cu bunicii
11.02 - 15.02 - “Povestea animalutului meu”;
- ateliere de creatie Reggio la tema “Animale domestice”
18.02 – 22.02 - “Cenusareasa” – spectacol de teatru
- “Animale mitologice” – vizionare documentar
- “Animale pe cale de disparitie”
- Macheta Reggio - < padurea >
25.02 – 01.03 - “Misterele universului” – proiect Reggio
- Excursie in parc

Ce am facut in ianuarie?

Concursul “Arta in gheata”: am improvizat diverse compozitii din materiale naturale si apa. Rezultatul a fost spectaculos!

Proiectul “Transformarea”: am cules informatii despre diverse lucruri si obiecte care se transforma: apa, omul, bobul de grau, alimentele, gustul, starile sufletesti si multe altele! Cate descoperiri uimitoare am facut!
 

“Omul de zapada” a fost o provocare pentru noi: zapada se lasa asteptata! Dar suntem isteti: am exersat cu coca si pana sa terminam – a nins! Apoi am exersat culorile pe el – a fost foarte distractiv!
 

“Peisaj de iarna” – opera colectiva unde fiecare si-a exersat talentul: pictat, construit, modelat, asamblat. Ce a iesit – e demn de admiratie!

Spectacolele de teatru au fost binevenite: ne-am relaxat si le-am urmarit cu placere: "Rapunzel", "Coliba Iepurasului" si "Pestisorul de aur".
 


Calendarul evenimentelor luna ianuarie

Data Eveniment
07.01 – 11.01 - Concurs “Arta in gheata”
- “Transformarea” – proiect Reggio
14.01 – 18.01 - Teatru de papusi Neghinita “Coliba iepurasului” si “Pestisorul de aur”
21.01 – 25.01 - “Omul de zapada” – proiect Reggio
- “Rapunzel” – vineri/25.01/spectacol teatru
28.01 – 01.02 - Clubul parintilor / joi, 31 ianuarie
- Excursie in parc


Ce am facut in decembrie?

Serbare de Mos Craciun: Anul acesta l-am asteptat pe Mos Craciun la hotel Caro intr-o ambianta placuta si eleganta. I-am pregatit un program de colinde traditionale, cantecele de iarna, dansuri moderne si chiar si un numar special si amuzant de street-dance si multa, multa voie buna! Si Mosului i-a placut! A venit incarcat de cadouri si urari frumoase!

 

Serbare de Mos Nicolae: Fiecare grupa si-a invitat parintii si bunicii sa se bucure de Sarbatoarea Mosului in stilul sau. Cei maricei au pregatit o dramatizare a “Povestii lui Mos Nicolae” . Cei mijlocii un spectacol de cantece si poezioare iar cei mai micuti i-au impresionat si incantat pe parinti cu o poveste interactiva unde au cantat, unde au hranit animalute si au confectionat impreuna cizmulita Mosului.

 
   

Proiectul “Turta dulce” – la fiecare grupa cei mici au construit din turta dulce casuta lui Hensel si Gretel, au decorat-o cu bombonele colorate si jeleuri si apoi au savurat-o cu mare placere


Donatie: banii adunati de catre copii la targul de Halloween au fost folositi pentru a achita doua reprezentatii de spectacole de divertisment pentru doua centre de plasament (Centrul “Casa Noastra” – sector 3, Bucuresti si Centrul “George Calinescu” – sector 5).Gradinita 100 EXPLORE
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
HOME - DESPRE NOI - REGIO EMILLIA - OFERTA - GALERIE - NOUTATI - CONTACT
Copyright 2011 Gradinita Explore 100 - Termeni si Conditii