"There is always one moment in childhood when the door opens and lets the future in!"
Graham Greene

"You are the master of your own destiny, so give and take the best that you can"
author unknown


Reggio Children

North American Reggio Emilia Alliance


Join us on:


 

 "Curiosity is the engine of achievement."

Dragi copii si parinti,

Pentru ca am vrut sa dovedim ca se poate realiza perfomanta si altfel decat cu stres si rigori exagerate, pentru ca stim ca invatarea poate fi placuta, motivanta si poate deveni o deprindere uzitata pe tot parcursul vietii. "Explore100 consideram a fi solutia reala pentru educatia si dezvoltarea armonioasa a copiilor nostri. Suntem prima institutie din Romania care promoveaza implimentarea principiilor abordarii educationale RE si adaptarea acestora la curriculum-ul oficial.

Explore100 isi are sediul intr-o vila frumoasa si spatioasa din Mogosoaia, situata in apropierea Targusorului Brancovenesc si a Palatului din Mogosoaia.

Intreg mediul inconjurator in care cei mici isi desfasoara activitatea respecta nevoile copilului de siguranta, comfort, ambianta placuta si familiala. Astfel, clasele sunt atent organizate si bine dotate respectand normativele oficiale MECTS dar si viziunea Reggio asupra spatiului educational. Mobilierul in culori calde si linistite confera spatiului o atmosfera relaxanta si prietenoasa,fara sa invadeze imaginatia copilului cu sugestii aglomerate. Sala de sport este bine dotata si gazduieste copiii pentru miscare si exercitiul fizic. In aceatsa sala au loc si optionalele de dans, balet sau karate. Scena,amenajata cu cortina, ne duce in lumea artei dramatice si a teatrului, in lumea muzicii si dansului. Un spatiu separat in fiecare clasa este dedicat JOCULUI de rol." Aici povestea devine realitate: "gatim" in bucatarie, "servim" la mese, mergem la doctor sau ducem animalutele la doctorul veterinar, mergem la supermarket, cumparam si negociem sau doar invatam sa "linistim" bebelusul agitat.

Locatia mai dispune si de o curte generoasa unde regasim: loc de joaca cu topogan si perete de escaladat, tiroliana, balansoar, trambulina si teren de joaca pe iarba.

O atentie deosebita acordam asistentei medicale a copiilor pe perioada sederii in institutie. Astfel, cabinetul medical si izolatorul sunt amenajate corespunzator iar asistenta medicala realizeaza triajul zilnic al copiilor, oferind sfaturi de ingrijire si profilaxie si participand activ la educatia igienico-sanitara a copiilor.

Important de notat este si faptul ca locatia beneficiaza de paza prin securizarea perimetrului prin contract cu una dintre cele mai renumite firme de paza si protectie care acopera si serviciul medical in caz de urgent.

Va asteptam la sediul nostru din Mogosoaia, pe Str. Dr. Constantin Tanasescu nr 6, pentru a ne cunoaste si a vizita gradinita!Echipa Explore 100Gradinita 100 EXPLORE
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
HOME - DESPRE NOI - REGIO EMILLIA - OFERTA - GALERIE - NOUTATI - CONTACT
Copyright 2011 Gradinita Explore 100 - Termeni si Conditii