"Children expect from adults the capacity to offer great joy."
Loris Malaguzzi

"Imagination is more important than knowledge. Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere."
Albert EinsteinReggio Children

North American Reggio Emilia Alliance


Join us on:


 

 


Clubul Parintilor

EXPLORE 100 incurajeaza implicarea parintilor in viata scolarilor, participarea lor la diferite activitati , intalniri, in incinta scolii cat si in afara. O data pe luna organizam o seara de club unde diferiti invitati raspund intrebarilor parintilor. Uneori ne intalnim fara sa invitam pe cineva anume, si alegem cateva teme de discutie unde fiecare contribuie cu parerea proprie, discutam, analizam si invatam unii de la altii.

Am invitat pshihologi si consilieri scolari, nutritionisti si persoane interesate de domeniul educatiei. Intalnirile de club sunt un bun prilej pentru parinti de a se cunoaste , de a lega noi prietenii, de a-si promova propriul business sau a initia altele noi.

Organizam si iesiri cu copiii si parintii la patinaj, teatru, film, circ, muzee, parcuri sau restaurante. Suntem deschisi propunerilor care vin de la parinti, si abordam diferite teme de discutie.

Gradinita 100 EXPLORE
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
HOME - DESPRE NOI - REGIO EMILLIA - OFERTA - GALERIE - NOUTATI - CONTACT
Copyright 2011 Gradinita Explore 100 - Termeni si Conditii